Sinema Filmleri / Vizyondaki Filmler / Türkçe Dublaj Filmler / Çizgi Dilm / Korku

Cehennem Melekleri 2

Cehennem Melekleri 2 Türkçe Dublaj izle … 17 Ağustos 2012′de vizyona girmesi beklenen Cehennem Melekleri 2 filmi hakkında sizlerden bahsedeceğiz. Amerikan yapımı olan bu film IMDB tarafından henüz yayınlanmadığı için herhangi bir oylaması yapılmamış. Tabiki filmi yayınlandıktan sonra çok daha iyi anlayabileceğimizi düşünüyorum. Cehennem Melekleri 2′nin şuanda sitemize sadece fragmanı eklendi ancak ileride film yayınlandıktan sonra bizi yorumlarınızla haberdar ederseniz ekleyebileceğimizi düşünüyoruz.



Cehennem Melekleri 2′den bahsedecek olursak Arkadaşların arasında bir hesaplaşma çıkar ve bu hesaplaşma sonucunda birinin öldürülmesiyle birbirleriyle intikam savaşı verirler. Fragmanından izleyerek daha detaylı bilgi sahibi olabileceğinizi düşündüğümüz için konusunu fazla uzatmadık.

Tür: Aksiyon Filmleri, Gerilim Filmleri, Macera Filmleri, Savaş Filmleri

Yapım: 2012

Yönetmen: Simon West

Oyuncular: Jason Statham, Bruce Willis, Jet Li, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger

Etiketler: cehennem melekleri 2 alt yazılı izle, cehennem melekleri 2 full hd izle, cehennem melekleri 2 izle, cehennem melekleri 2 türkçe dublaj izle, cehennem melekleri serisi izle, the expendables 2 türkçe dublaj izle
Sosyal Paylaşım Butonları :

Yorum Gönder

 
Film Fragmanları : Yerli Yabancı Film Fragmanları | Türkçe Dublaj Filmler | Fragman İzle
Copyright © 2011. Film Fragmanları Wwww,filmfragmanlarii.blogspot.com/